Tájékoztatjuk megrendelőinket, hogy a weboldalunkon feltüntetett árak az ÁFA-t nem tartalmazzák.

MIT TARTALMAZ EZ AZ ÁR?

 

ROLL-UP SZERKEZETET

HORDTÁSKÁT

FOTÓMINŐSÉGŰ ROLL-UP NYOMATOT

 

Mi is az a roll-up?

Egy olyan nyomathordozó, mely kihúzható és visszatekerhető grafikával van ellátva. Szállításkor nyomata biztonságban van. Grafikája cserélhető, így egy szerkezetet többször is tud használni.
Kinyitásnál csak hajtsa ki a Roll-up szerkezet lábait, tegye a földre, álljon rá és húzza ki a nyomatot majd rakja bele a kitámasztó pálcát. Elöször a nyomat tetejébe utána a lyukba. Bizonyosodjon meg arról, hogy mindkét helyen jól végezte el a feladatot és ha igen kész is van!Összecsukásnál szintén álljon rá a szerkezet lábára akassza ki felülről a Roll-up-ból a pálcát és finoman engedje vissza az anyagot úgy, hogy a Roll-up grafikájának két szélét figyeli nehogy ferdén tekeredjen és megsérüljön. Majd helyezze vissza a hordtáskába a szerkezetet.

Milyen alapanyagra nyomtatunk, mennyi idő a gyártás és a szállítás?

A roll up nyomatokat speciális szürkehátű roll-up film anyagra nyomtatjuk fotóminőségben.
Ha kültéren szeretné használni roll upját, ponyvára is eltudjuk készíteni a nyomtatot.
Megfelelő nyomdai anyaggal az elkészítés idő 1-2 nap. Azonban nagyobb darabszám esetén az elkészítési idő kitolódhat, ilyen esetekben mindenképp tájékoztatjuk ügyfeleinket.
Roll up-ját át tudja venni személyesen 1204 Bp. Török Flóris utca 116/b. szám alatt (előre egyeztetett időpontban), illetve kérheti házhoz szállítással (GLS), melynek díja 2500 Ft.  Nagyobb darabszámú roll up esetén sajnos a szállítási költség magasabb, mivel nagyobb súlyt kell szállítani, ilyen esetekben természetesen jelzünk ügyfeleinknek!

Roll up anyagleadási segédlet

Célünk, hogy tökéletes munkát alkothassunk, ehhez pedig elengedhetetlen a nyomdailag helyes grafika. Összegyűjtöttük a legfőbb szempontokat, melyek alapján professzionális anyagot kaphatunk kézhez Öntől. Kérjük a segédletünk figyelembevételével adja le grafikai anyagát.
Méret, és kifutó:
Roll up méretek: 85 x 200 cm 100 x 200 cm 120 x 200 cm 150 x 200 cm A grafikán kérjük, hogy a felső 5 cm-es sávba, és az alsó 10 cm-es sávba ne kerüljön szöveg vagy fontos grafika. Kifutó nélkül küldje el az anyagot, nem kell plusz ráhagyás
Színmód:
Kérjük, nyomdai anyagát a 4 színes nyomtatásnak megfelelően, CMYK módban, hozza létre. Az RGB színmód nyomdai feldolgozás során automatikusan átalakításra kerül, melynek következtében az eredeti színnel nem minden esetben megegyező szín jöhet létre.
Fájlformátum és betűtípus:
Grafikáját leadhatja pdf vagy tiff formátumban. Amennyiben ai vagy indd fájlt küldd, mellékelje a használt betűtípusokat, vagy görbézze le őket. Amennyiben ezt a lépést kihagyja, lehetséges, hogy az általunk megnyitott programban a betűtípusokat egyéb betűtípussal helyettesíti a program, és eltérhetnek az Ön által leadott anyagtól.
Felbontás:
Roll up esetén kérjük legalább 150 dpi felbontással tervezze meg anyagát. Amennyiben további kérdése merül fel nyomdai előkészítés során úgy keressen minket bizalommal: +36 20 353 1783

Mi tévő legyek ha nincs grafikám?

Amennyiben Ön nem rendelkezik grafikai tervvel, lépjen velünk kapcsolatba, és mi segítünk a megvalósításban!

Tipp

Fontos! A grafikai tervezési díj 4000 Ft/óra. Soknak találja? Csökkentse ezt az árat akár 500 vagy 1000 Ft-ra, azáltal hogy részletesen leírja elképzelését! Küldjön nekünk mintát, sablont, betűtípust, bármit ami tetszik Önnek, ezzel grafikusainknak rengeteg időt, Önnek pedig pénzt spórolva!

Küldje el képeit, ötleteit az  itt található űrlap segítségével, vagy írjon az nyomda.diesel@gmail.com e-mail címre.

RENDELJEN MÁR MOST!

Grafikai szerkesztés,  kérdés, vagy árajánlat kérés esetén állunk rendelkezésére!
(További termék árainkat itt is megtalálja, viszont nagyobb darabszám esetén érdemes egyedi ajánlatot kérnie az alábbi űrlap kitöltésével!)

Amennyiben már meglévő grafikáját szeretné megrendelni kérjük töltse fel grafikáját, és küldje rendelése részleteit!
Ha a  nyomadai fájl mérete túl nagy, kérjük használja a www.wetransfer.com vagy www.mammutmail.com weboldalakat.

Ha még nincs grafikája, írja meg elképzelését!
Keressen bizalommal!

Töltse ki űrlapunkat!

Roll up árlista
Roll up méretÁr
85 x 200 cm17 000 Ft
100 x 200 cm21 000 Ft
120 x 200 cm30 600 Ft
150 x 200 cm37 000 Ft

Az itt feltüntetett árak Nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.

Referenciáink:

Szállítás

A nálunk rendelt termékeket természetesen kiszállítással is kérheti!
GLS futárszolgálattal dolgozunk, ők segítenek, hogy a csomag már a következő munkanapon sértetlenül az ügyfeleinkhez érkezzenek!
Szállítási díjaink az alábbiak:
-Előreutalás esetén: 2000 Ft + ÁFA a szállítási költség
-Utánvét esetén azonban 2500 Ft + ÁFA (Itt sajnos plusz 500 Ft a kezelési költség)
Készpénzzel és bankkártyával is fizethet a futárnak.
Fontos! A súlyosabb csomagokra a fenti árak nem vonatkoznak! A túlsúlyos csomagokra egyedi szállítási díjat kell kalkulálnunk.

Tekintse meg további termékeinket!