TUDJON MEG TÖBBET RÓLUNK

Több éves szakmai múlttal rendelkezünk, így ügyfeleink számára a legjobb nyomdai és grafikai megoldásokkal tudunk szolgálni.

Kezdetben csak plottervágással foglalkoztunk, de ügyfeleink igényeinek kielégítése érdekében tovább bővítettük gépparkunkat. A nagyformátumú tekercses digitális, -és az íves nyomtatónknak köszönhetően bármilyen nyomdai elképzelést valóra váltunk.

NYOMDAI SZOLGÁLTATÁSAINK

Nagyméretű tekerecses digitális nyomtatás

A nagyformátumú tekercses nyomtatónknak köszönhetően molinót, építési hálót, one way vision fóliát, posztert, plakátot, vinylt, roll-upot, tapétát, textilt, vagy akár vásznat is nyomtathatunk.
A különféle textúrájú, nyomtatható anyagoknak köszönhetően, széles tárházzal rendelkezik ez a nyomdai technológia. Készíthetünk egy vászonképet, segíthetünk a lakberendezésben egy egyedi tapéta vagy falmatrica előállításával, de akár egy egész stand vagy kiállítás dekorációját is képesek vagyunk kivitelezni.

Nagyformátumú tekercses nyomtatónkat kiegészítettük egy laminálógéppel.
Ennek köszönhetően nyomataink hosszabb időtartammal bírnak.
További előnye, hogy sérülésmentesebb, és könnyebben felhelyezhető.

Íves digitális nyomtatás

Íves digitális nyomtatónkkal névjegykártyát, belépőt, címkét, utalványt, naptárat, szórólapot, brossúrát, katalógust vagy kisebb méretű plakátot is készíthetünk.

Rengeteg opciót kínálunk partnereinknek, ezzel a nyomdai lehetőséggel is. Ha tökéletes bemutatkozót szeretne cégének, elengedhetetlen a jó szóróanyag. Ehhez természetesen nem csak a minőségi nyomtatásra, hanem kreatív grafikára is szükség van.

Ha Önnek nincs megfelelő nyomdai anyaga, vagy grafikai terve, segítünk elkészíteni. Nincs más dolga, mint írni nekünk egy e-mailt ( info@dieselprint.hu), és leírni a részletes elképzelését!

Plottervágás

Plottervágónkkal, különböző színű plotterfóliákat vagy nyomtatott vinylt tudunk formára vágni.

Ennek az eljárásnak köszönhetően készíthetünk falmatricát-faltetoválást, autódekorációt, formavágott címkéket, sablonokat, világítótáblát vagy kirakatot is dekorálhatunk.

A faltrend.hu weboldalunkon válogathat előre megtervezett falmatricáink közül, vagy keressen minket bizalommal egyedi matrica gyártásával kapcsolatban.

GRAFIKAI TERVEZÉS

Tervező grafikus munkatársaink mögött megannyi projekt tervezés áll. Nem csak a tervezési munkálatokban , de a nyomdai kivitelezésben is részt vesznek, hiszen minden munkát a gyártósor mellől néznek, így ellenőrizve a tökéletes grafikai végterméket.

Legyen szó névjegykártya, szórólap, plakát, címke, kiadvány, roll-up vagy molinó grafikai anyagának elkészítéséről, mi állunk rendelkezésére!

Nincs másra szükségünk, csak az Ön részletes elképzelésére!

Írjon nekünk! nyomda.diesel@gmail.com

DieselPrint És Ami Mögötte Van

ROLL-UP  |  NÉVJEGY |  MOLINÓ  |  SZÓRÓLAP  | PLAKÁT